Spicey smsjes

Trek je stoute schoenen aan als je durft! Gebruik de onderstaande smsjes met mate, om te voorkomen dat het te heet wordt;).

-Heb je wel eens gezoend met iemand die net…(beschrijf wat je op dat moment doet of hebt gedaan, gedronken, gekeken, gelezen, etc.)

-Als ik je de volgende keer zie dan mag je best naar m’n lippen kijken (als je me wilt zoenen);)

-Ik hoop niet dat je rosé hebt staan, ik word daar zwoel van :p

-Heb je thuis relaxte muziek om op te dansen? Ik hou van ..(zanger(es) x, band x)

-M’n kaarsen zijn op..oeps! Heb jij nog kaarsen?;)

-Ik vind het leuk als je zwoel kijkt (..dag, tijdens ons afspraakje,als ik je weer zie, als we samen koken, als we een drankje gaan doen, als we aan het picknicken zijn, etc.)

-Je bent leuk, en een beetje sexy :p

-Keek jij nou de vorige keer naar m’n billen?

Smsjes om af te spreken

Als je een leuk contact hebt opgebouwd wordt het tijd om de hint te geven om met elkaar af te spreken. Wacht niet langer en stuur hem of haar een van de onderstaande smsjes.

-Ik ga …dag (shoppen,de eenden voeren,picknicken in het park,naar cafe x, loungebar x, etc., etc.). Ga mee dan krijg je van mij een knuffel (de andere knuffels heb ik helaas al weggegeven, oeps;))

-Ik zit te denken wat ik met je aanmoet..kun je je gedragen als we naar (het park, een kroeg, een loungebar, de bios, een concert, etc., etc.) gaan?

-Ben jij allergisch voor wijn?;)

-Hoe zit het met je kookkunsten? Als je een klunzig kookmeisje/’heel de week pastaman’ bent dan gaan we wel naar de mac;)

-Heb je nog boterhammen thuis liggen?  De eenden zijn uitgehongerd, ik schat nog drie dagen en dan kunnen we de dela bellen;) Laten we ze samen gaan redden!

-Hey, ik moet weer aan het werk/moet weer verder met studeren, maar ben je vrij op …dagavond?

-Ik zit vrij vol de hele week, ik ga …dag (shoppen, boodschappen doen, ff de stad in, naar stad x, eenden lastig vallen, met m’n hond naar de duinen, etc.) je mag meeJ

-Hey, laten we afspreken..Ik verwacht alleen wel een kado van je! Ik ben high maintenance;)

-We moeten een keer naar dat restaurant/die loungebar gaan waar we het laatst over hadden. Beloof me dat je niet alleen een salade bestelt :p/Beloof me dat je je ogen niet van me af kan houden;)

-We kunnen de komende …dag verder kletsen. Ik weet een leuk barretje in stad x.

Heb je ook wel eens dat je niet weet wat je moet zeggen op het moment dat je het nummer hebt van een god of godin, check dan de onderstaande voorbeelden voor inspiratie!

-Hey! Ik moet eerlijk bekennen dat ik soms ook wel eens een klootzak/bad girl kan zijn..vind je dat erg? :-p

-Je bent leuk om mee te praten! Ben je altijd zo?

-Je bent veel te lief, ik zit te bedenken of je ooit wel eens ergens schuldig aan bent geweest..

-Ik kan echt zo niet met je omgaan..bad girl/womanizer!

-Ik begin een bepaald beeld van je te krijgen, volgens mij ben je (iemand die mensen in een projectgroep van het werk houdt, de hele week alleen maar macaroni eet en claimt een kookgod(in) te zijn, carrière aan het maken is bij een modebureau/art gallery/reisorganisatie, etc., etc.)..Ik ben altijd zo goed in dit soort dingen :p

-Ik vond het leuk je tegen te komen in …

-Ik kwam net je tweeling tegen!

-Je raadt nooit wat me vandaag is overkomen..

>2e sms: Ik kwam net een ..(soort huisdier, bepaald type persoon, iemand die op beroemdheid leek, een film die je hebt gekeken, of een andere gebeurtenis die je vandaag hebt meegemaakt).. tegen en ik moest gelijk aan jou denkenJ

-Ik heb een geweldig leuke maandag!

-Ik kwam net in een negerzoenenfoodfight terecht met (2 huisgenoten, carnavallers, koks, een sampleteam op het station, etc., etc. )  IK ZIT HELEMAAL ONDER

-Ik ben in stad x en ik zweer het dat ik net een meisje/jongen tegenkwam die precies op jou lijkt!

-Hey! Ik sta nu in een wc van een wegrestaurant aan de A59..Hier staat op de muur als ik een te gekke tijd wil hebben dat ik dit nummer moet bellen. Ik ben alleen een beetje verlegen..ik durf je niet te bellen..Straks wordt je nog opdringerig!

Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar – koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)

>>> Slechts € 39,97 – Klik Hier <<<

- met 30 dagen niet goed geld terug garantie – probeer het dus nu uit!