Mark’s Daygame Avonturen – De Gids om Vrouwen op Straat te Versieren!

Open: direct of indirect. Ik geef de voorkeur aan direct. Is wat simpeler en cuts the crap vrij snel. High risk, high reward I guess. Doe desnoods een pre-opener, een situationele of functionele opener voor de direct opener. Deze is leuk: ‘welk kattenvoedsel is lekkerder, deze of deze’ (pak 2 blikjes). Zij: XYZ…. Jij: ‘ik heb geen eens katten, ik wou gewoon met je flirten!’

Sean Messenger zegt ook wel eens dit: er staat een straf op in het wetboek van strafrecht als ik je nu niet aan spreek/als je een mooie vrouw niet aanspreekt gedurende de dag / een mooie vrouw niet laat weten dat je haar leuk vindt.

Attraction: de approach opzich is al een DHV. Het vereist ten slotte stalen ballen om een vrouw op straat aan te spreken. Als je op straat op iemand kunt afstappen, en daarbij je stem laag houdt en je spreeksnelheid ook laag, dan maakt dat indruk. Humor helpt enorm. Social intuition. Goede kleding helpt. Een mooie telefoon helpt. Verder kan je in het gesprek laten doorschemeren dat je een interessant leven hebt. Roleplays zijn standaard attractionmateriaal. Ik zit er nog mee hoe ik dit precies ga laten werken gedurende de dag. Tourguide, hire/fire, fashionconsultant zullen wel werken. Ik zeg ook wel eens tegen een meisje ‘wedstrijdje sprinten, wie de eerste bij de ingang van XYZ is’. Dat werkt ook wel goed, omdat het speels en vrij highenergy is. Dat valt ook overal te doen, wie de eerste bij de brug is, bij de tram, de lift, whatever. Glimlach=huge! Zorg dat je glimlacht. En let op, er is een onderscheid tussen een nerveuze glimlach en een oprechte glimlach. Dit klinkt misschien wat new agey maar een goede glimlach begint bij je mond, en gaat verder naar de ogen, gezicht en hart. Probeer me je hart te glimlachen! Goede clubgamers lachen soms te weinig in daygame, waardoor ze minder effectief zijn. Scherp oogcontact is ook een attractionsparker.

Attitude: probeer je ervan bewust te zijn dat je iets geeft, een cadeau, zonder dat je per se iets terug moet hebben ervoor in de plaats. Als je dat onder de knie kunt krijgen dan verschuift er iets intern. Je zult minder afhankelijk worden van hoe zij reageert. Het is machtig om te kunnen zeggen ‘ik vind jou leuk!, en eigenlijk interesseert het me maar weinig wat jij daar van vindt’.

Als je bang bent voor een approach, dan kan het helpen jezelf af te vragen: Wie is er bang? Waar ben ik bang voor?

Ondertussen: minibounce. Stap desnoods 2 meter opzij, om wat beweging erin te krijgen. Al dan niet onder het mom van ‘we staan in de weg, we doen even een stap opzij’. Misschien kan je jezelf nog locked in krijgen. Je kunt het ook als een compliance test gebruiken, loopt ze een stukje met je mee, of blijft ze pal staan?

Transition: coldread meestal. Je ziet er verbaast uit! Op latere tijdstippen in het gesprek kun je coldreads altijd gebruiken voor extra hooks. Haar accent, haar kledig, haar houding, haar accesoires. Alles kan meewerken. Coldreads kan je inleiden met ‘hey, trouwens je ziet er als …XYZ… uit’. Coldread haar als een student, een modestudent (altijd een hit gegarandeerd, vrijwelk elke vrouw heeft iets met mode), een zakenvrouw (vooral de oudere vrouwen). Alles kan. Op deze manier krijg je wat meer statements ipv vragen erin.

Qualify: meestal voor mij pas op de day2. Ik maak duidelijk dat ik een intuitie over had haar, dat ze speciaal was etc, en dat deze bleek te kloppen (op de day2). Anders dan haar uiterlijk: haar vibe is cool of zeg ‘je hebt een coole stijl!.
Als ze met vriendinnen is, kan je aan haar vriendinnen vragen wat haar kwaliteiten zijn (anders dan uiterlijk). Voor mij is deze fase in een gesprek niet zozeer dat zij zich kwalificeert naar mij toe, maar dat ik duidelijk maak waarom ik haar gekozen heb.

Comfort: praat, stel vragen, probeer haar op haar gemak te stellen. Probeer je natural conversational skills, zoals dat heet, te ontwikkelen. Het is toch maar een wildvreemde, kleine kans dat je haar weer tegenkomt! Wat dat betreft is streetgame vergelijkbaar met clubgame, het zijn allemaal anonieme personen.

Close: doe wat je wilt. Facebook en nummer vind ik fijn. Speel, probeer wat nieuwe dingen uit. Ik overhandig haar meestal mijn telefoon en zeg dat ze haar gegevens in kan vullen. Ik tease haar ermee dat ze toch geen dief zal zijn..?, en dat ik haar zou inhalen. Als ze niet weet hoe je telefoon werkt, begeleid dan haar vingers en hand (dan krijg je meteen wat zachte aanraking erin). Probeer wat callbackhumor. Zet haar in je telefoon en refereer er naar terug in latere gesprekken als ‘konijntje’ of iets anders dat naar voren kwam tijdens het gesprek.
Probeer voor de kus te gaan. Yad zegt bijvoorbeeld: ‘het zou zo vet zijn als we elkaar nu zouden zoenen, hier op straat..laten we het gewoon doen’ (maar dan in het engels). Probeer voor een instandate te gaan, stel voor om meteen een cafetje oid op te zoeken. Voordeel: het is nu winter, en dus eerder donker; wat het mogelijk maakt om eerder wat met alcohol te beginnen. Verleiding is vaak gekoppeld aan avond en nacht (en alcohol).

Eventueel: boyfriend objection: ik negeer het soms. Soms maak ik er een grapje van. Soms zeg ik dat ik een vriendin heb (die ik ook heb daadwerkelijk). Komisch geschrokken reageren en vragen ‘hij ziet ons nu toch niet?’ (credit Tad Hargrave).
Je hebt maar 1 vriendje? Je zou er tenminste 7 moeten hebben! (credit: Sasha). Je hebt een vriendje? Leuk, ik ook. Je hebt een vriendje? Wow, jij loopt hard van stapel, ik wou enkel een drankje met je drinken! (role reversal).
Nog twee die Ross Jeffries gebruikt en waar veel NLP in zit: je hoeft me niet te overtuigen dat een ander je leuk vindt. Mijn besluit baseer ik op andere dingen.. en Dat is oke, ik wil toch geen vriendje zijn. Liever heb ik dat we elkaar leren kennen, zonder het hartzeer en de druk.
Age objection: ik houd ervan om oudere vrouwen aan te spreken. Dat leidt soms tot wat problemen, omdat ik in de twintig ben. Mogelijke antwoorden: oud genoeg om je te laten klaarkomen (nog niet fieldtested!). Negeren. Zeggen dat leeftijd maar een cijfer is. Zeggen dat ze in modellenjaren inderdaad te oud is (Credit: Swingcat)

Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar – koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)


>>> Slechts € 39,97 – Klik Hier <<<

Met 30 dagen niet goed geld terug garantie – probeer het dus nu uit!