Dating2000 is ook al een groeiende en zeer populaire ECHT 100% gratis datingsite waar je je gratis kan aanmelden en ook gratis op iedereen kan reageren naast het bekijken van profielen. Om eerlijk te zijn kende ik vroeger dating2000.nl niet totdat ik veel succesverhalen van vrienden had gehoord over flings (= korte relaties/ vlugge relaties/ sexdates) die ze van dating2000.nl hebben gekregen. Oorspronkelijk dacht ik dat het niet veel anders was dan andere dating sites, maar tot mijn verbazing heeft het meer actieve jonge vrouwen dan op knuz (wat ik al leuk en groot vond).

De grootste voordelen van Dating 2000:

  • Geen verborgen kosten (100% gratis, maar je ziet wel overal ads)
  • Ondanks dat ze promoten voor een serieuze relatie te staan zijn meeste leden op zoek naar een ‘avontuurtje’
  • Relatief makkelijk om meiden te daten
  • Ook veel aantrekkelijke vrouwen tussen 18-30 jaar

De grootste nadelen van Dating 2000:

  • Je kan/mag geen berichten copy + pasten (hebben technische limieten opgelegd om dit te bestrijden) – aan de andere kant is wel het voordeel dat vrouwen niet ongelimiteerd dood worden gespamd – gewoonweg omdat zoveel typen te veel tijd kost
  • Kans is klein op een serieuze relatie – als je hier niet naar op zoek bent is het een voordeel
  • Je krijgt last van RSI als je te veel moet typen (ik hou van copy+paste van standaard reacties)

Mogelijkheden om succesvol te worden op Dating2000.nl

Het grote nadeel van eenheidsworsten op dating2000 – vele mannen die vrouwen aanspreken die ze overdag on in de kroeg niet durven aan te spreken is dat veel vrouwen dood worden gebombardeerd met belachelijke voorstellen of domme mails met nog dommere openingszinnen. Jij bent nu in de unieke positie dat je daar iets aan kan doen.

Wil jij leren om honderden vrouwen te kunnen versieren?

Wil jij in staat zijn om met meisjes te kunnen flirten op Dating2000.nl en vervolgens een date met ze te kunnen krijgen en vervolgens ook de meiden zover krijgen dat ze achter jou aan gaan en meer met je willen afspreken – nu zijn de rollen omgedraaid – ze gaan achter jou aan en willen jou versieren!

Is dat niet een goed gevoel die je ook zou willen voelen?

Ik ken wat je nu voelt, omdat ik ook ooit in jouw schoenen stond, maar heb nu geleerd hoe ik deze positie kan veranderen. Nu wil ik mijn kennis ook met jou delen

Wil jij supermooie vrouwen scoren? Fotomodellen, hockeymeisjes, studentes of juist dat ene meisje waar je al jaren van droomt? – Alles is mogelijk!

Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar – koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)


>>> Slechts € 39,97 – Klik Hier <<<

Met 30 dagen niet goed geld terug garantie – probeer het dus nu uit!