Levensles: verliefdheid en ermee leren omgaan

On 31/01/2012, in dating, verleiden, vrouwen verleiden, vrouwen versieren, by admin

Ik ga hier een uitgebreide post schrijven omdat het voor mij een levensles is geweest. Een compleet nieuwe ervaring, waar mn lichaam niet overweg mee kon. Ik ga een aantal uitdagingen opwerpen tegen de pickup wereld. Óf je verwerpt ze en je bestaande visie wordt versterkt (mooi resultaat) óf je denkt, hey.. zo heb ik […]

Ik ga hier een uitgebreide post schrijven omdat het voor mij een levensles is geweest. Een compleet nieuwe ervaring, waar mn lichaam niet overweg mee kon. Ik ga een aantal uitdagingen opwerpen tegen de pickup wereld. Óf je verwerpt ze en je bestaande visie wordt versterkt (mooi resultaat) óf je denkt, hey.. zo heb ik het nog nooit bekeken, en past je werelmodel aan (ook mooi resultaat).

Als je geen zin hebt hierin, np, skip de post. Wat ik wel weet is dat het iets met je gaat doen.

Ik leefde een tijd in een hemeltje jongens.
Madness.

Begin december op een feest een #close met een meid.
Keer gedate, connectie opgebouwd (diep), vaker gedate. Gevoelens gingen lichtelijk ontstaan. Wat een topchick!

Oud op nieuw
We gingen naar hetzelfde feest. Zij was er ook. Er was iets tussen ons, hoorde ik van een vriend. ‘Wij hoorden bij elkaar’.

We deden coole dingen. Samen lunchen, ik kookte voor haar, ik voerde haar speels ijs met een lepeltje.
Dingen die ik voorheen bij niemand deed. Guys, waarom zou ik uitgebreid ijs gaan klaarmaken voor een just seks chick?
Dit was anders. Ik deed het omdat ik het wilde. Ik gaf haar een complimentje, een cadeautje als het ware.. een stukje liefde.. Haar resultaat zou me niet uitmaken.

Seks was anders dan voorheen. Natuurlijker. Automatischer. Lekkerder. Elkaar aanvoelen.

Dit in een zwaar contrast met seks van fuckbuddies en 1ns dames: elkaars lichamen niet kennen, niet ALLE moeite willen doen om een vrouw klaar willen laten komen, een ontevreden avond als je zelf niet klaar was gekomen.
Het was allemaal opeens een bijzaak. Focus puur op haar. Genieten van haar horniness. Haar geilheid. Wow.

We spraken daarna nog eens af.
Ze had een lange relatie achter de rug, dat wist ik in mn achterhoofd nog ergens. Maar het gedrag leek dit tegen te spreken.
We gingen samen naar het ziekenhuis (had mn enkel genkeusd), ze belde me op een avond op vanuit de kroeg in haar hometown dat liedje x erop was, aparte smsjes. Ook in bed duidelijk investeren om mij een goede avond te bezorgen. Heel duidelijke intimacy signalen.

Dit is nieuw voor mij. Ik heb nog nooit een lange relatie gehad. Dit soort ervaringen worden niet beschreven in pickup boeken.

De samenleving en relaties worden zwartgemaakt. “70% vd relaties gaat stuk”. “Mannen settlen voor matig”. Noem het maar op.

Wat al deze mannen, denk ik dan, niet kennen… is zichzelf, plus wat ze zoeken in een vrouw. Wanneer je je hoofd los kan zetten van het game wereldje, je los kan maken van ‘oh, dit lijkt wel op 1itis’, ‘oh, ijs nu al geven.. hmm, dat is misschien needy’, ‘haar toch maar weer smsen ook al kreeg ik niks terug’, ‘smsen: ik lig in mn bed alleen met massage olie’ (p.s.: niet letterlijk) zonder hierbij te denken dat het wanhopig kan zijn.
PRECIES dezelfde gedragspatronen, zowel sms als verbaal, kunnen afstammen van een needy frame, maar ook van een 1itis frame, dat zij voor jou wel de ware is en dat je haar heel veel goeds wil geven.
Hoe vaak vertellen meiden niet over hoe romantisch een jongen was? Hoe zeer hij zich uitgesloofd heeft voor haar?
Moeten dit soort uitspraken dan echt allemaal door de wc worden gespoeld omdat auteur x van pickup boekje zegt dat je met die acties te needy bent?

Meiden willen speciaal gevonden worden. Meiden zijn over het algemeen onzeker. Hoe vaak hoor je niet ‘zeg je dit tegen iedereen’, of ‘meen je dit wel echt’. Echte oprechte diepe interesse tonen wordt in de pickup zelden beschreven hoe het moet, laat staan of je het uberhaupt wel moet doen.
Dit kan na mijn ervaring gaan fucken met je emoties. Waarom? Omdat je emoties gaat onderdrukken. Als je haar wilt bellen maar je zou nog 1 dag moeten wachten, of je zou haar een leuk kaartje willen sturen met een nieuwjaarswens… Sommigen schrijven dat dat te snel te veel investeren is.
Maar sommige vrouwen willen juist die investering zien van mannen. Willen zich juist speciaal gevonden worden.

Omgekeerd is dat toch ook zo? Wil je toch ook dat een meid in jou investeert?

Soms is het beter om gewoon je hart te volgen en je eens los te maken van alle pickup boekjes.
Het moet een middel zijn en geen doel. Ik heb het mss wel een tijd lang (onbewust) als doel gehad. Ah goed worden met vrouwen, dat is wat ik wil. Wil je dat, wil je goed zijn met vrouwen? Waarom wil je dat. Stel jezelf die vraag eens. Om een meid te vinden die echt bij je past.
Meer dan 1 meid wil je hebben, oke. Waarom dan? Wat heeft de een wat de ander niet heeft? Is het de variatie? Wil jij echt die variatie hebben? Wordt je daar gelukkig van? Het zou kunnen, ik weet het niet, ik ben niet jou en jij niet mij.

Wat ik nu wel weet is dat liefde, connectie en een ECHT goede band kan groeien. Dat dit niet volledig maakbaar is.

Verliefdheid komt op een moment dat je het niet verwacht. Geef je hier aan over. Volg dan je hart. Ga op zo’n momenten geen toneelspelletjes opvoeren want uiteindelijk ga je toch door de mand vallen. Ben wie je bent en op dat moment emotioneel wilt zijn. Zeg wat je denkt, wat het ook is.
Pas op zo’n moment sta je helemaal in lijn met jezelf en ben je op je alleraantrekkelijkst.

Dit was mijn wereld voor die tijd. Zij was echt een heel bijzondere meid. Lief, intelligent, toekomstgericht, behulpzaam, sexy, kwetsbaar (lichtelijk, zodat ik me geprikkeld voelden haar veiligheid te geven, als een vader bij een klein dochtertje, dat gevoel van liefde), en nog veel meer.

Helaas heeft het niet lang mogen duren. Ze komt uit een lange relatie, was niet zo verliefd als ik was, en wil voor de komende tijd (weet ik hoe lang) gaan vrijgezellen.

Ik heb besloten het contact aan te houden op vriendschappelijke basis en alle mooiste momenten te bewaren als herinnering.. in een lijstje met een gouden randje. Met haar kan ik praten over NLP, hypnose, persoonlijke ontwikkeling, coaching, dating, studie, whatever. Zij bood als een van de weinige meiden een luisterend oor voor MIJN CORE interesses.

Jongens.. echt… ga op zoek naar zo’n meid. Het zal je een enorme eye opener geven als je dit nog neit hebt meegemaakt. Het mooiste is dat zoiets onverwachts ontstaat en dat je het niet ziet aankomen. Dat is juist het mooie van het leven. Laat dit gevoel toe en laat het gamen even voor wat het is.

Ik heb laatst de film Alfie gezien, op goed: ECHT een aanrader voor iedreeen!
Het is een playertje met een hele lekkere levensstijl. Vrouwen hier, vrouwen daar, alles gaat zn gangetje. Geen gezeik in huis, geen ruzietjes, alleen maar pleasure moments. Ik zat er met open ogen naar te kijken.. wow, nice he.
Totdat het moment daar kwam dat vrouwen hem gingen verlaten. Een vrouw dumpte hem om een flut reden.. hij zou iets te oud zijn.

Hier begon zijn verhaal. Hij begon te vertellen:
“Je denkt alles te hebben wat je wilt. Abundance, vrouwen hier, vrouwen daar. Het beste uit iedere vrouw. Dat is toch wat iedereen wilt zou je denken? Totdat de vrouwen hem verlieten, 1 voor 1.”

Van meerdere walletjes genieten, meerdere vrouwen hebben, allemaal heel mooi. Maar hoe mooi is het als je haar mindere kanten en niet perfectheden ook kunt waarderen? Is je liefde dan niet veel groter, en beter voor haar? Wanneer zij dit voelt… die intensere liefde.. zou ze dat dan ook niet terug gaan geven? Wat voor een relatie heb je dan opeens?

En toen kwam het. Weer terug naar Alfie. Hij zei iets als, you think you have everything you want.. except one thing: peace of mind.

Als je die weet te vinden… dan pas dan kan je echt mentaal heel erg tot rust komen..
Jongens.. ik heb deze gevonden, al was het voor kort, maar dat is in ieder geval dat ik uit het leven wil halen en wil bereiken.

Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar – koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)


>>> Slechts € 39,97 – Klik Hier <<<

Met 30 dagen niet goed geld terug garantie – probeer het dus nu uit!

Snif – Ratti

Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar - koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)

>>> Slechts € 39,97 - Klik Hier <<<

Met 30 dagen niet goed geld terug garantie - probeer het dus nu uit!

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.