Vrouwen Versieren – Jouw weg naar de top!

On 19/07/2011, in vrouwen versieren, by admin

Wil jij leren hoe je het beste vrouwen kan versieren? Wat een mooie dag is het he ? Je loopt door de stad, de zon schijnt en je voelt je goed, het is vrijdag middag en je hebt vroeg vrij gekregen van werk. Het is net je verjaardag geweest en je had’n beetje geld gekregen, dus wil […]

Wil jij leren hoe je het beste vrouwen kan versieren?

Wat een mooie dag is het he ? Je loopt door de stad, de zon schijnt en je voelt je goed, het is vrijdag middag en je hebt vroeg vrij gekregen van werk. Het is net je verjaardag geweest en je had’n beetje geld gekregen, dus wil je nieuwe schoenen gaan halen. En dat doe je, je haalt de schoenen die je al een tijdje hebt gezien en je bent super blij met ze !  je weet dat je vrienden ze ook cool gaan vinden. Even wat te drinken halen, het voelt echt heel goed hoe dat drankje zo door je lijf heen gaat. En dan uit het niets… Oh my God ! Dat is 1 van de meest aantrekelijkste vrouwen die je hebt gezien sinds… Je kan’t je niet eens meer herinneren, wat is ze mooi !

Met haar lang haar, knappe gezicht, goed figuur. Kijk die heupen heen en weer gaan, je fantasiën gaan los ! Wat jij met deze vrouw allemaal kan en wil doen denk je. Je hart klopt sneller, je bent opeens alles vergeten wat je hebt gedaan en wat je gaat doen. Je kan alleen kijken naar haar en alles wat er om je heen gebeurt maakt niks meer uit. Ze kijkt om, shit ! Je kijkt snel weg want je wilt haar niet laten denken dat je 1 of ander rare pottenkijker bent. Ze loopt door en jij blijft kijken, waarom ga je niet naar haar toe ? Zeg haar gedag, spreek haar aan. Waarom ga je niet ? Weet je waarom je niet gaat ? Wat gaat er gebeuren waneer ze jou voor iedereen in de winkelstraat afwijst of dat ze een aansteker gaat pakken en jou in de fik steekt. Ah ze heeft al een vriend, maar hoe weet je dat ? Heb je met haar gesproken ? Ken je haar al ? Ze loopt de hoek om, ze is weg, je weet niet waneer je haar weer ziet, mischien nooit. Wie was die ontzettende schoonheid van een mens dan ? Waarom ben je er nou in Godsnaam niet op afgestapt ? Weetje hoe dat heet ? Dat heet AA oftewel, Approach Anxiety. En wat dat precies is leg ik je uit, in dit artikel lees je kort over hoe mannen wel zo’n bloedmooie vrouw kunnen aanspreken. Deze mannen hebben ‘’Game’’, en vele noemen het ook; Pickup !

Wat is Pickup ?

Pickup, wordt of Game genoemd, is een sociale vaardigheid die sommige mannen al van nature hebben, en sommigen leren het. De sociale vaardigheid om onbekende vrouwen aan te spreken waneer zij dat willen, ze weten wat te zeggen, hoe ze zich moeten gedragen en ze kunnen zelfs de juiste onbewuste signalen lezen van een vrouw waneer ze of wel, of ook niet geintreseerd is. De mannen die van nature dit al in hun bezit hebben noemen we vaak ‘’Naturals.’’ De geleerde noemen we Pickup Artists, en dat ben ik. Ik zeg wel ‘’we’’, maar wie is ‘’we’’ ? Ik zit in een community met allemaal andere PUA’s (Pickup Artists) en Naturals en hebben een basis vorm van naam benoeming, vandaar dat ik af en toe ‘’we’’ erin gooi. De geleerde hebben vaak het probleem gehad waarbij ze vrouwen vanuit hun zelf niet kunnen aanspreken, dus vragen ze advies van hun vrienden, proberen ze iets op’t internet te vinden, totdat ze erachter komen dat er ook andere mannen zijn die dit aan mannen aanleren. Die zijn dan MPUA’s [Master Pickup Artists, iemand die’n heel hoog nivo heeft in het versieren van vrouwen] of op goed nivo ook wel coaches genoemd. Pickup is ook een kunstvorm, vandaar Pickup ‘’Artist’’, het versieren van vrouwen en verleiden is wel honderden jaren oud en uiteindelijk ontwikkeld tot verschillende varianten en moderne methodes die je vandaag kunt leren. Pickup is ook niet alleen goed voor vrouwen versieren, maar het helpt ook een sociaal leven op te bouwen, je krijgt meer zelfvertrouwen, en wordt meer zelfverzekerd. Eenmaal verstand en kennis ervan gekregen, en een hele mooie wereld open voor je. Hoe meer deuren je aanklopt, hoe meer er open gaan…

Hoe het te werk gaat…

Je hebt verschillende manieren en aspecten van Pickup/Game. Je hebt;

-          Daygame > Overdag vrouwen versieren

-          Nightgame > Wordt meestal in clubs/discotheken gedaan

-          Inner Game > Hoe je je van binnen voelt, je mindstate, je gedachtegang

-          Outer Game > Hoe je eruit ziet, wat je draagt

-          Phone & Text Game > Hoe het gedaan wordt via bellen en sms’n

En zo heb je er nog een aantal, maar dit zijn vrijwel de meest bekende.

Voorbeeld van Daygame, Scenario:

Je loopt op straat, je ziet een mooie vrouw voorbij lopen, je stapt er op af en je zegt;

[ je stopt haar op een manier dat je haar iets wilt vertellen en dan...]

‘’Hallo, ik wil jou graag wat vertellen..’’ [pauze, ze kijkt je vragend aan] ‘’Ik vind je er leuk uitzien, jou uitstraling was mij opgevallen.’’ [jij glimlacht en zij ook]

En vanuit hier kan je verder gaan met verschillende varianten, met onder andere;

‘’Ik vind jou schoenen heel leuk, waar heb je die gekocht ?’’ [zij geeft antwoord] ‘’Ik ken die winkel ja, daar hebben ze inderdaad coole artikelen.’’

Een kort voorbeeld van hoe het verder kan gaan;

‘’Hey, ik heb niet zoveel tijd, ik ben eigenlijk te laat voor werk, laten we contacten uitwisselen dan kunnen we afspreken om een drankje te gaan doen. [en zij geeft jou dan de ja/nee of mischien antwoord]

Dit is maar een klein voorbeeld van hoe Daygame te werk gaat, er zijn verschillende soorten openers, er is zelfs je lichaamstaal en je oog contactg waar je aan moet denken, de manier waarop je het zegt, of je aan het kino’n bent. (Kino is Game-taal voor; lichamelijk contact/aanraken.) Dit is ook wat ze ‘’Direct Game’’ noemen, vanuit je gevoel een vrouw aanspreken zonder voorgeschreven materiaal, oftewel ‘’Canned Material’’ Het kan ook zijn dat je niet op de vrouw durft af te stappen en dat heet dus AA oftewel, Approach Anxiety. Dit voel je waneer je te zenuwachtig wordt om een vrouw aan te spreken, je durft er niet op af te stappen omdat je aan allerlei concequenties denkt die er zouden kunnen gebeuren waneer je met haar gaat praten. Het geneesmiddel voor AA is, Approachen ! Op die vrouw afstappen !

Nightgame is ook heel anders dan Daygame, meestal wordt het in clubs gedaan waar er veel stoorfactoren zijn zoals; het is te luid, muziek staat te hard, ze is met haar vrienden/vriendinnen, veel (dronken) mensen om je heen, enz… Maar er zijn ook manieren om de stoorfactoren te minimaliseren, en om de vrouw in de discotheek succesvol te verleiden.

Voorbeeld van Nightgame, Scenario:

[ je loopt door de mensen heen en je ziet 2 dames aan de bar zitten, en je opent met...]

‘’Hi, ik zou jullie mening heel goed kunnen gebruiken.’’ [hun vragen zich af met wat]

‘’Ik en een paar kennisen hebben een klein debat over wie liegt, mannen of vrouwen, wat denken jullie ?’’ [de dames kijken elkaar aan en ze geven antwoord]

‘’Dat is precies wat ik dacht ! Wow jullie zijn cool, hallo ik ben…’’

En voilá, je hebt een gesprek uit het niets opgebouwd. Dit heet ook Indirect Game, waar je indirect de vrouw gaat versieren en met voorgeschreven materiaal een ‘’set’’ opent. [een set voor een groep van minimaal 2 mensen genoemd] Ook hierbij zijn er wel duizenden methodes die je kunt gebruiken en toepassen aan jou smaak van situaties en scenarios zoals deze.

Dit was een korte uitleg over Pickup/Game, de verschillen, en waarom het er is.


Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar – koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)


>>> Slechts € 39,97 – Klik Hier <<<

Met 30 dagen niet goed geld terug garantie – probeer het dus nu uit!

Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar - koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)

>>> Slechts € 39,97 - Klik Hier <<<

Met 30 dagen niet goed geld terug garantie - probeer het dus nu uit!

Tagged with:  

Comments are closed.