Vrouwen versieren met finesse – een leuke gids

On 20/06/2011, in dating, by admin

Vrouwen versieren met finesse - een leuke gids Voor de meeste mannen, de eeuwige zoektocht is en altijd zal draaien rond het idee van hoe pickup vrouwen moeiteloos. Als u op dit moment leest, dan moet u een van die mannen overweegt op oplossingen om uw eigen zoektocht te beëindigen. Laat mij u vragen, hebt u […]

Vrouwen versieren met finesse - een leuke gids

Voor de meeste mannen, de eeuwige zoektocht is en altijd zal draaien rond het idee van hoe pickup vrouwen moeiteloos. Als u op dit moment leest, dan moet u een van die mannen overweegt op oplossingen om uw eigen zoektocht te beëindigen. Laat mij u vragen, hebt u ooit in een situatie waar je uit te gaan met je vrienden, en aan het eind van de avond dat ze allemaal hebben weten te pikken vrouwen, terwijl u verbolgen uw weg naar huis – alleen. Als je problemen hebt met het versieren van vrouwen, het goede nieuws is, je bent niet alleen. Aan de andere kant, het slechte nieuws is, het gevoel alleen maar zuigt niet? Hoewel het concept van het versieren van vrouwen kan een uitdagende taak zijn, het kan zeker leuk men ook. Dus leun achterover, lees dan verder en misschien leren een ding of twee.

Zelfs de meest ervaren van de pick-up artiesten kan een glitch of twee tegenkomt, dus voel me niet ontmoedigd als je afgewezen op de eerste, tweede, of zelfs tiende proberen. Te kunnen pikken vrouwen moeiteloos vereist speciale vaardigheden, voldoende kennis en veel en veel gelegenheid om te oefenen. Elke pick-up situatie is anders om zo te kunnen weten van de verschillende stijlen en technieken, moet u ervaring met alle situaties uit de eerste hand. Voordat je de confrontatie met de strijd, moet u eerst synchroniseren van uw mentaliteit. Altijd je gevoel van optimisme op sleeptouw, zodat je in staat zijn om elke vorm van vrouwelijke gezicht.

Leren hoe je pickup vrouwen begint met te weten hoe aantrekkelijker kan worden. En een techniek die je kunt gebruiken is de spiegel techniek. Spiegelen iemand kan lijken moeilijk op het eerste, maar met genoeg praktijk, u kunt handelen het uit als zijn tweede natuur voor jou. Eerste stap en meest cruciale van alle zou steeds een uitstekend waarnemer Probeer een greep van de persoonlijkheid van de persoon en stijl hebben in de eerste paar seconden van uw eerste ontmoeting. Dit kan moeilijk als je iemand bent die worstelt met een korte aandachtsspanne, dus zorg ervoor dat je genoeg praktijk. Proberen haar lichaamstaal na te bootsen zonder schijnbare duidelijk. Hoe is ze staan? Welke speciale gebaren doet ze met haar handen? Proberen om haar acties te kopiëren naadloos mogelijk te maken.

Vervolgens nadat u een idee van haar toespraak patronen gekregen, proberen om ook kopiëren dat. Gebruik de vergelijkbare zinsbouw en op hetzelfde vocabulaire niveau. De spiegel techniek werkt op het onderbewustzijn niveau op basis van studies die zeggen dat we het meest aangetrokken en op hun gemak met mensen die net als wij. Dus naast acties, bepaalde communicatie stijlen zijn ook erg belangrijk om kennis te nemen van.

Zodra u de spiegel perfecte techniek, bent u in staat om zich meer op weten hoe pickup vrouwen die dit in allerlei situaties. Of je iemand ontmoet in een bar of een vriend laat u kennismaken met een speciaal iemand op een feestje, kan deze techniek eenvoudig je helpen meer zelfvertrouwen met vrouwen op een bepaalde scène op een bepaalde gelegenheid. Tot nu toe, vele pick-up artiesten zweren bij de spiegel techniek, kan het ook voor u werken, zolang je in staat zijn om feilloos uitvoeren.

Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar – koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)


>>> Slechts € 39,97 – Klik Hier <<<

Met 30 dagen niet goed geld terug garantie – probeer het dus nu uit!

Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar - koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)

>>> Slechts € 39,97 - Klik Hier <<<

Met 30 dagen niet goed geld terug garantie - probeer het dus nu uit!

 

Comments are closed.