Hoe een hond kan u helpen met Vrouwen versieren en verleiden

On 02/06/2011, in dating, by admin

Hoe een hond kan u helpen met Vrouwen versieren en verleiden Hier is een tip die je waarschijnlijk wel weet, maar geef nooit veel aandacht … Bijna alle vrouwen houden van honden! Dus als je een hond hebt, kunt u drastisch verhogen van uw succes met vrouwen. Gewoon wandelen met de hond op een openbare plaats […]

Hoe een hond kan u helpen met Vrouwen versieren en verleiden

Hier is een tip die je waarschijnlijk wel weet, maar geef nooit veel aandacht …

Bijna alle vrouwen houden van honden!

Dus als je een hond hebt, kunt u drastisch verhogen van uw succes met vrouwen. Gewoon wandelen met de hond op een openbare plaats en u zult worden benaderd door een groot aantal aantrekkelijke vrouwen.

Terwijl ik over het algemeen raden je weet hoe je vrouwen benadering, Ik denk dat het een schattig hondje is een geweldige manier om te beginnen met je te praten te maken. In feite denk ik dat honden zijn ongelooflijk chick magneten!

Een ander voordeel van rond te lopen met een hond bestaat uit vrouwen zal automatisch aannemen dat u een betrouwbare vent bent. Aangezien de meeste vrouwen hebben een zwak voor honden, zij over het algemeen neemt geen eigenaar van een schattige hond zal een positieve persoonlijkheidskenmerken.

Onthoud Net is er een wetenschap om met behulp van een hond op te halen een vrouw …

Zodra een vrouw loopt over en begint je hond aaien, net een gesprek met haar. Vervolgens snel op te bouwen rapport en de aantrekkingskracht met behulp van de technieken die ik beschrijf in dit boek. Tenslotte als ze gaat vertrekken, gewoon het opzetten van een datum en grijp haar nummer.

Nu is het belangrijk ding over deze techniek is niet zomaar een hond om vrouwen te ontmoeten. Huisdieren zijn een enorme verantwoordelijkheid, zodat u handelt op een onverantwoordelijke manier als je koopt gewoon om vrouwen aan te trekken. Honden zijn een decennium lang de verantwoordelijkheid. Dus zorg ervoor dat je krijgt een voor de juiste redenen.

Een optie is om een ??hond te lenen van een van je vrienden. Ze zullen blij zijn dat je hun huisdier babysitten en je zult een hond te hebben in het openbaar.

Nou als je geïnteresseerd bent in het gebruik van een hond voor een “pick-up “, moet u gebruik maken degenen die een positieve reactie van vrouwen krijgen. Hier enkele van de beste honden te gebruiken voor deze techniek:
o Jack Russell Terriers
o Mini Pinschers
o Cocker Spaniels
o Labrador Retrievers
o Golden Retrievers
o Siberische Husky
Dus als je wilt een unieke manier om vrouwen te ontmoeten, ga je jezelf een hond.

Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar - koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)

>>> Slechts € 39,97 - Klik Hier <<<

Met 30 dagen niet goed geld terug garantie - probeer het dus nu uit!

 

Comments are closed.