Vrouwen versieren – Top 10 tips om vrouwen succesvol te verleiden!

On 20/05/2011, in dating, overdag aanspreken, overdag tips, verleiden, by admin

Vrouwen versieren – Top 10 tips om vrouwen succesvol te verleiden! Het is een ding om te weten hoe de vrouw aan te trekken van een.  Elke man kan zich kleden om, stijl zijn haar mooi, en maak een vrouw mededeling hem.  Maar hoe neem je de volgende stap – het verleiden van een vrouw?  […]

Vrouwen versieren – Top 10 tips om vrouwen succesvol te verleiden!

Het is een ding om te weten hoe de vrouw aan te trekken van een.  Elke man kan zich kleden om, stijl zijn haar mooi, en maak een vrouw mededeling hem.  Maar hoe neem je de volgende stap – het verleiden van een vrouw?  Wat zijn de beste manieren voor het maken van haar te houden haar ogen op u, voor het maken van haar denk aan jou dag en nacht … voor het ontwikkelen van een innerlijke, GUT verlangen naar jou in bed?

 Camille Paglia zei dat “Pursuit en verleiding zijn de essentie van de seksualiteit. Het is een onderdeel van de sizzle.”  Inderdaad, het is niet genoeg om er goed uitzien.  Vertoon van uw belangen, flirten schaamteloos, met behulp van lichaamstaal. Het zijn allemaal ingrediënten die de sensatie van de jacht te maken zo leuk en verleidelijke ”

 Zo waar – je hebt om er een spel van jager en gejaagde, en JIJ bent de prooi.  Ik leg dit in detail beschreven.  Dus laten we eens kijken wat een hoop jongens incorrect doen om te proberen een vrouw naar bed, en hoe ze te corrigeren met de manieren om vrouwen te verleiden:
 Eerste fout: Ze praten neer op zichzelf

 Nooit, nooit praten negatief over jezelf.  Meisjes zien dat als een teken van zwakte en een teken dat je niet kunt beschermen en voor haar.  Zelfs als je schroef up en drop je drankje, handelen niet ontzet en boos op jezelf omdat ze zo’n clutz.  Dit geldt alleen drijft de vrouwen zo ver mogelijk van je.  Zelfs als je een geweldige kerel.  Vertrouwen en zelfverzekerdheid uit VEEL meer dan kijkt naar vrouwen – ja, zelfs de hete ones!
 In plaats daarvan, veel plezier met jezelf.  Blijf koel; doen alsof je bedoeld om dat te doen.  Bijvoorbeeld, als je struikelt tijdens het lopen haar ergens, zeggen: “Ik wilde om dat te doen”, niet “Oh, ik ben zo’n friggin ‘clutz!”  Toon vertrouwen en geloof in jezelf.  Zorg dat ze gelooft dat je leven gaat verder zonder haar, je hebt zoveel aan de hand, je bent zo’n vangen, dat je kunt omgaan met afwijzing.  Als vrouwen beseffen dat je niet bent onzeker en behoeftigen, zullen ze blij zijn om u een kans.
 Ook niet vergeten te kieskeurig.  Niets te zien vertrouwen als het vragen van een meisje vragen over haar eigen carrière.  In plaats van geïntimideerd door haar vragen over wat je doet en wat je wilt, intimideren haar met uw eigen vragen!  Laat haar dat ze niet kan intimideren – u bent de selector, niet haar!  Je hoeft niet “de kans krijgen” met haar – ze krijgt een kans, met JOU!
 Het ding is, vrouwen willen je respect verdienen.  Ze willen worden aangevochten, om te voelen alsof ze verdiende een man respect, niet kreeg hij weer overgedragen aan ze op een bord.  Uitdaging een vrouw, plagen haar en spelen moeilijk te krijgen, en je zult haar te verleiden in een mum van tijd.
 Nog een goede manier om vrouwen te verleiden is om games te spelen en breken haar ballen.  genadeloos Tease haar en zette haar in de ogen van haar vrienden.  Dit toont zowel het vertrouwen in jezelf, en humor.  Die beide vrouwen op hun beurt sterk.  Ze willen niet dat een man ze kunnen rennen overal, ze willen een man die zal ze in hun plaats!
 Dit dient alleen aan te wakkeren chemische stoffen in haar hersenen, zoals erwt, die maken haar tot je aangetrokken.  Praten over vrouwen versieren!
 Aan de andere kant, maak niet de volgende fout, die helaas te veel jongens doen …
 2.  Ze praten te hoog van zichzelf

 Hoewel het is geweldig om te laten zien geloof in jezelf, het is niet een goed idee om overkomen als een arrogante eikel.  Als er iets, praten werkelijk zeer van jezelf geeft onzekerheid en egoïsme … niet ideaal kenmerken te portretteren als ik probeer een vrouw in bed te krijgen.
 Maak kennis met het meisje … vertel haar wat je graag over haar weten.  Dan beginnen te praten seksueel: Talk in insinuaties, en sluipen opmerkingen over hoe goed je bent in bed.  Als ze lijkt nerveus of terughoudend te kussen, plagen haar.  Vertel haar, “Ik wed dat je een vreselijke zoenen.”  Ze wil het tegendeel te bewijzen … dus laten we haar!
 Gouden regel: De eerste stap op weg naar seks, is erover te praten.  Dit dwingt een meisje om het idee … en eenmaal het idee van seks is in haar hoofd te overwegen, zal het niet simpelweg verdwijnen!  Gewoon niet teveel doen, en zorg ervoor dat je haar direct oogcontact en een weten, grijnzende glimlach als je omhoog brengen het idee van een hartstochtelijke, intieme avond …
 3.  Ze hebben slechte adem
 
U kunt alles anders aan de hand recht hebben: je maakt haar aan het lachen, ze is in je, je flirten precies goed.  Maar als je een slechte adem hebt, hoe kun je verwachten dat ze te willen, zelfs je kussen, laat staan naar huis gaan met je?  Jongens, zorg ervoor dat je een aantal Binaca, kauwgom of pepermuntjes handige ten alle tijden.
 4.  Ze zijn niet goed gekleed
 
Dit is een simpele.  Als je ziet eruit alsof je net wakker uit bed, geen meisje’s gonna be tot je aangetrokken.  Laat staan verleid.  Je hoeft niet te kleden als een model, maar je zeker dat als de hel op moet letten wat je draagt en hoe je jezelf presenteert.
 Welke kleuren het beste werken?  In mijn cursus ga ik door al het beste kleuren voor het vangen van vrouwen aandacht en draaien ze op, maar in het algemeen, je kan niet verkeerd gaan met een spijkerbroek en een wit overhemd, zwarte broek en een bordeauxrode shirt, of helemaal zwart als je wilt geven een essentie van koele en opstandig.
 Maar zorg ervoor dat je goed verzorgd!  De beste kleren in de wereld zal niet goedmaken slechte hygiëne en rommelig haar – gezicht of anderszins.
 5.  Slechte houding / Body Language

 Ja, dat kan een klein ding als een slechte houding gaat een grote weg naar het stoppen van uw verleiding doelen.  Het is echt belangrijk om rechtop zitten en terug moeten uw schouders.  U wilt vertrouwen en controle zo veel brengen als je kunt.  Leunen en niet op zoek naar een meisje in het oog zal saboteren uw inspanningen.
 Voor meer informatie over het lezen van vrouwelijke lichaamstaal en af te geven van de juiste lichaamstaal gebaren van uw eigen, zorg ervoor dat u check out my Hoe een onweerstaanbare aantrekkingskracht op vrouwen audio natuurlijk mijn audio-lessen en werkboek laten zien wat werkt, wat niet, en hoe moet je jezelf plaatsen voor geweldige verleiding succes!
 6.  Slechte geur
 Slechte lichaamsgeur is zeker een no-no.  Jongens, slijtage deodorant!
 En niet overdrijven over de cologne, het is geen substituut voor een frisse douche en anti-transpirant, en soms, minder is meer.

 7.  Dronken gedrag
 
Ja, we hebben allemaal wel een van deze avonden.  Je drinkt een beetje te veel (of veel te veel), te handelen als een kruip, krijg echt agressief, stank van alcohol.  Al het combineert met het meisje te verdrijven.  Dat is niet verleiden haar naar bed, het is het induceren van haar om te vertrekken!
 In plaats daarvan, laten zien dat je geen alcohol om een vrouw naar bed moet.  Het ding is, echt, alleen u kunt trekken vrouwen.  Alcohol kan niet dat je iemand die je bent het niet.  Het begint allemaal met een toewijding aan het ontwikkelen van uw stichting: je innerlijke spel, je zelfvertrouwen, je vermogen tot het moment omarmen.
 Een boek dat ik sterk aanbevelen voor het krijgen van uw stichting rechts, voor de ontwikkeling niet te stoppen zelfvertrouwen, is dr. Alex Benzer The Tao van Dating.  Het is een verbazingwekkende, fascinerend te lezen dat zal u helpen op alle gebieden van het leven.  Kijk op de website – it’ll wonderen doen voor je spel, en je zult merken dat je niet meer alcohol nodig om te voelen sexy!

 8.  Ze proberen te hard

 Niets maakt een vrouw wil naar bed met je minder dan je duwde haar om meer te doen.  Jongens die pleiten met vrouwen om te komen tot bed, grijp ze zonder hun toestemming, en zeg echt voor de hand liggende dingen als: “Kom op, naar mijn huis komen, het zal leuk worden,” zijn voorbestemd om een nacht alleen.  Meisjes willen niet makkelijk leek, ze willen het gevoel hebben als een man verdiende haar lichaam.  Denken een vrouw gaat naar huis met je als je niet hebben verdiend is een snelle manier om uw avond alleen te beëindigen.
 Aan de andere kant, als je
 9.  Ze luisteren niet

 Soms luisteren is alles wat je moet doen om opgewonden van een vrouw te krijgen.  Geef een meisje je oor, en ze geeft je haar hart.  Onderschat niet dit begrip haar en geven haar een kans om gehoord te worden!  Vrouwen zijn allemaal over het bouwen van obligaties, het opbouwen van connecties, dus luisteren ze gaat een lange weg naar het maken van jezelf aantrekkelijker te maken.
 In mijn Hoe een onweerstaanbare aantrekkingskracht op vrouwen multimedia Natuurlijk, ik leer je een aantal geweldige manieren om het gebruik te luisteren als een verleiding tool.  Ik leer je over het belang van luisteren en communicatie naar vrouwen, en hoe het beoefenen van deze dingen kan je een zeer aantrekkelijke man.
 Helaas, te veel jongens willen alleen maar praten over zichzelf.  Dat is een grote fout.  Zorg ervoor dat u niet zelf doen.
 10.  Ze hebben geen vertrouwen

 Dit is het grootste probleem.  Zelfs wanneer een meisje is geïnteresseerd in hen, dus veel jongens niet weten hoe verder te gaan.  Ze denken te veel over wat ze moeten doen in plaats van gewoon ontspannen en zien wat er gebeurt.
 Jongens, leven in het moment.  Geniet van wat er gebeurt – niet alleen praten met het meisje, maar de hele lol van de atmosfeer.  Neem je gedachten af van de idee van seks, en gewoon relaxen.  Dat is wanneer de verleiding er gebeurt … als je niet op zoek bent naar voor.  Beheers uw emoties, VOORDAT ze de controle JOU!
 Wanneer vrouwen zie je kalm, cool, verzameld en plezier – dat is wanneer ze ingeschakeld op de meeste!
 Voor meer informatie over het opbouwen van vertrouwen, overgaand in een natuurlijk sexy man, en hoe maken vrouwen voelen gut, emotionele aantrekking tot u, mijn Hoe een onweerstaanbare aantrekkingskracht op vrouwen natuurlijk te controleren.  Details hieronder!

Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar - koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)

>>> Slechts € 39,97 - Klik Hier <<<

Met 30 dagen niet goed geld terug garantie - probeer het dus nu uit!

Tagged with:  

Comments are closed.