Tips om vrouwen te versieren

On 30/05/2011, in dating, by admin

Is de gedachte van het naderen van een aantrekkelijke vrouw en opvallend om een ??gesprek je bijna willen overgeven? Zou je bijna liever gewoon weet van tevoren dat je gaat om een ??gek te maken van jezelf of neergeschoten get down? Wilt u liever te vellen over de pijn en vernedering van zijn afgeblazen en […]

Is de gedachte van het naderen van een aantrekkelijke vrouw en opvallend om een ??gesprek je bijna willen overgeven? Zou je bijna liever gewoon weet van tevoren dat je gaat om een ??gek te maken van jezelf of neergeschoten get down? Wilt u liever te vellen over de pijn en vernedering van zijn afgeblazen en zit rustig naar de kant terwijl je stiekem veracht alle gladde pick-up artiesten die altijd lijken om het meisje te krijgen? En waarom is het dat vrouwen gaan voor eikels als dat toch? Kunnen ze niet zien dat ze gewoon spelers zijn en dat ze gaan om haar hart te breken en nooit meer haar noemen?

Ondertussen, daar ben je. Je bent een echte leuke vent die een heel leuk worden. Je bent intelligent en zorgzaam en alles wat vrouwen zeggen dat ze zoekt in een man, maar je bent helemaal alleen. Je weet dat als je gewoon zou kunnen krijgen dat afgelopen eerste gesprek zonder te stotteren of stamelen en zonder kotsen over haar schoenen die ze zou zien dat je een prijs hebt. Zelfs dezelfde gelikte pickup lines, dat die andere jongens gebruiken gewoon niet komen recht wanneer u het zegt hen bent.

Er is echt een manier om het verleden te krijgen dat de lastige eerste gesprek of twee zonder zich onderwerpt aan het publiek belachelijk dat gebeurt vaak wanneer u probeert om vrouwen op te halen. Er is geen noodzaak voor u ooit om dat persoonlijke afwijzing te nemen nooit meer, tenzij je echt in dat soort van pijn en ego busting marteling. Er is een achterdeur in het hart van honderden mooie vrouwen die echt zitten te wachten op een aardige vent net als u te ontmoeten en je hoeft niet ooit hebben sommige cheesy pickup line onthouden ooit weer.

Deze dagen is de meest effectieve en succesvolle manier op te pikken vrouwen met behulp van technologie. Door te surfen sociale netwerksites en picking en het kiezen van vrouwen die je aantrekkelijk vindt en dat je denkt dat je misschien een kans met kunt u uw succes drastisch te verhogen in het oppakken van vrouwen. Denk aan het op deze manier, zonder ook maar een woord te spreken om haar weet je hoe ze eruit ziet, meestal wat haar leeftijd is, wat stad of gemeente woont ze in en of ze vrijgezel is of niet. Dit bespaart u een hoop tijd en hartzeer, omdat je niet raken op vrouwen die al in een serieuze relatie of dat live honderden mijlen uit de buurt van je. Aan de andere kant echter, het doet absoluut Verbreed uw horizon en laat je naar de beschikbare vrouwen die je misschien niet vinden in uw lokale bar of club te vinden. Als de afstand is niet echt een probleem voor u dan bereiken voor vrouwen uit alle hoeken van het land of zelfs over de hele wereld.

Je zou kunnen denken dat het wellicht makkelijker om gewoon deelnemen aan een online dating website en gedaan worden met het. Ja, deze methoden werken heel goed met online dating websites ook, maar het verschil tussen de vrouwen op social networking websites en online dating websites is dat een vrouw hoede is een beetje meer op een social networking website en je hebt de mogelijkheid te komen over als gewoon een vriend. Op een online dating website dat ze weet dat je op zoek bent naar een date. Op een social networking website je onschuldig op zoek naar nieuwe vrienden te maken. En als ze blaast je uit, ze blaast je uit. Er is geen publieke vernedering en kan je meestal niet eens beseffen dat je wordt weggeblazen.

U ziet, het is een spel nummers. Laten we zeggen dat je gaat zitten vanavond naar beneden met je handige nieuwgebouwde profiel en beginnen te zoeken naar vrouwen in een bepaalde stad in de buurt. U vindt 25 tot 50 vrouwen die je aantrekkelijk vindt, dat single zijn of geen relatie status en stuur je een vriend vragen om ze allemaal te samen met een onschuldige nog aandacht grijpen bericht aan elk. Van die vrouwen die je moet zien een soort van reactie van een paar van hen en degenen die ontkennen je vriend te vragen of gewoon verwijderen zijn snel vergeten. Het is gemakkelijk om zich te concentreren op de successen in plaats van zich te concentreren op de niet-of afwijzing. Zou het niet makkelijk als je raken over vrouwen in een bar en je wist dat aan het eind van de avond dat je niet gaat om alleen te zijn? Het maakt het een stuk makkelijker om te gaan met de nederlaag als je een soort van succes te concentreren op. En dat is de schoonheid van het oppakken van vrouwen op social networking sites.

Nu moet het staan ??om reden dat u een aanzienlijk uw kansen op succes met het versieren van vrouwen op deze sites door het opzetten van je profiel precies goed te verbeteren. Twee dingen die ik zal delen met u over uw relatie status en je foto. Deze twee dingen zijn de eerste dingen die een vrouw is gaan kijken naar in aanvulling op wie je bent bevriend met. Ja, moet je een vent vrienden daar, omdat ze gaat om te denken dat je een speler bent als je alleen maar hete vrouwen als vrienden … dus drie dingen. Zeker een paar man vrienden op je profiel. Ze kunnen zomaar willekeurige jongens of jongens die je kent die weten hoe ze houden hun mond dicht.

Wat als uw relatie status, enkele of geen relatie status het beste werkt. Kiezen dat het ingewikkeld is of zelfs getrouwd met een van je vrienden zullen niet tot scoren je punten. Single is eerlijk en van te voren en legt haar hoofd op zijn gemak, maar het kan ook verzenden van een vlag die je een speler bent op zoek naar een date. Het kan wat lef om dit te doen, maar het verlaten van uw relatie status van uw profiel zal een groot vraagteken te brengen in haar geest en op een gegeven moment zal ze willen weten of u alleenstaand bent of niet. Zij zal nadenken over dit en vraag me af of je hebt een vriendin, maar dat je het niet publiceren op uw pagina. De wielen zal beginnen te draaien, die zal haar meer willen weten.

Uw profiel foto moet interessant en maken haar willen u vragen waar deze is genomen. Dit is waarom er wordt gesuggereerd dat je een foto van jezelf gebruiken met een soort van prop. Door prop ik bedoel een soort van monument of een foto genomen terwijl je op vakantie ergens. Niet alle van ons hebben foto’s van onszelf in de voorkant van de Eiffeltoren, maar als je iets op die lijn dat zou perfect zijn. Wat u probeert te doen is het creëren van een mysterie en maken haar meer willen weten over jou.

Over het algemeen moet u in staat om te zien dat het gebruik van social networking sites op te pikken vrouwen is een van de meest ingenieuze methoden van het versieren van vrouwen die ooit is uitgevonden. Hoewel de makers van deze sites niet hebben dat in gedachten wanneer zij hen gemaakt, is het geluk voor jou dat het werkt goed uit op deze manier. Niet meer afwijzing. Niet meer nervositeit. Nooit meer de openbare verlegenheid. U kunt freak alles wat je wilt als ze eenmaal accepteert je vriend te vragen en enige tijd het maken van een verbinding met de vrouw van je dromen dus ze is al verkocht op u voordat u ooit persoonlijk te ontmoeten. Ware genie!

Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar - koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)

>>> Slechts € 39,97 - Klik Hier <<<

Met 30 dagen niet goed geld terug garantie - probeer het dus nu uit!

 

Comments are closed.