Je aandacht beheersen: voorkom een grote fout!

On 30/05/2011, in dating, by admin

Een van de grootste fouten mensen maken wanneer het proberen om Vrouwen te versieren - Beheers jezelf en je aandacht aan het meisje Als je praat met een meisje, je ‘spotlight’ wordt op haar. Uw schijnwerper is uw aandacht, concentratie, focus en bewustzijn. Als ze tegen je praat, haar schijnwerpers op jou gericht. Echter, de meeste […]

Een van de grootste fouten mensen maken wanneer het proberen om Vrouwen te versieren - Beheers jezelf en je aandacht aan het meisje

Als je praat met een meisje, je ‘spotlight’ wordt op haar. Uw schijnwerper is uw aandacht, concentratie, focus en bewustzijn. Als ze tegen je praat, haar schijnwerpers op jou gericht. Echter, de meeste mannen niet weten hoe ze goed te beheren en gebruiken hun spotlights als ze in de grote wijde wereld. De eerste fout die ze maken is richten hun aandacht op de aantrekkelijke vrouwen meer dan hun eigen mannelijke vrienden, die ze waarschijnlijk al jaren bekend.

Als ze dit doen, vrouwen merken en de vlag ze als sociaal gevaarlijk en ongewenst. Zij doen dit omdat ze weten dat een man die heeft zijn aandacht gericht op vrouwen die hij niet kent vaker en gespannen dan zijn eigen mannelijke en vrouwelijke vrienden die hij wel weet, is pas na een ding. En dat doen ze niet leuk.

Dus dat is de eerste fout jongens maken wanneer het gaat om het beheer van hun spot, of aandacht en conversatie focus. Hun volgende fout is het richten van hun aandacht op het meisje dat ze proberen om pick-up meer dan haar vriendinnen, wie ze zijn niet geïnteresseerd in het aantrekken. Nogmaals, vrouwen merken dit en vind het niet leuk. Ze doen het niet leuk omdat ze zien dat ze zijn geselecteerd als de gemakkelijkste prooi en dat maakt hen machteloos voelen.

Hier is hoe goed beheer van uw schijnwerpers. Eerste, niet betalen vrouwen meer aandacht dan je vrienden totdat ze het verdiend. Ten tweede, niet gericht uw schijnwerpers op een meisje veel zwaarder dan alle anderen, weer, totdat ze het verdiend. Door ‘verdienen’, ik bedoel ze moet interesse in je tonen in de manier waarop ze spreekt en de lichaamstaal toont ze. Als ze flirten met je Zonder dat u flirtte met haar eerste, je weet dat ze een beetje meer van uw schijnwerpers verdiend.

Door te leren schijnwerpers management, ook wel bekend als behandeling van aandacht en genegenheid verhoudingen, je bent in staat om voortdurend lijken een hoge ranking individu, en een koppel vrouwen worden rond en in verband met.

Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar - koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)

>>> Slechts € 39,97 - Klik Hier <<<

Met 30 dagen niet goed geld terug garantie - probeer het dus nu uit!

 

Comments are closed.