Hoe kun je een gratis iPhone 4 of een Gratis iPad winnen?

On 30/05/2011, in overige, by admin

Hoe kun je een gratis iPhone 4 of een Gratis iPad winnen? Het entertainment mogelijkheden van de iPhone 4 en iPad zijn astronomisch. In aanvulling op de eerdere functies, kunnen consumenten hun eigen speellijsten maken, hoge kwaliteit foto’s te nemen, en high-definition televisie kijken met briljante kwaliteit en definitie. Bestanden en games kunnen worden opgeslagen op […]

Hoe kun je een gratis iPhone 4 of een Gratis iPad winnen?

Het entertainment mogelijkheden van de iPhone 4 en iPad zijn astronomisch. In aanvulling op de eerdere functies, kunnen consumenten hun eigen speellijsten maken, hoge kwaliteit foto’s te nemen, en high-definition televisie kijken met briljante kwaliteit en definitie. Bestanden en games kunnen worden opgeslagen op zowel de iPad en iPhone 4 als de kaart-geheugen kunt u duizenden van informatie toe te voegen zonder dat de verwerkingscapaciteit. Is het een wonder waarom iedereen wil deze items zelf.

De enige ondergang van een van beide de iPad of de iPhone is de astronomische prijskaartje dat deze twee technologisch geavanceerde items bladeren buiten het bereik van de meeste mensen. Prijzen kunnen omhoog van $ 499 voor een nieuwe iPhone 4, en zo hoog als $ 900 of meer voor een Apple iPad met alle extra’s inbegrepen. Wie kan het zich veroorloven deze prijzen? Niet veel, en het is daardoor dat vele fans van Apple-producten gretig op zoek zijn naar een gratis biedt veelbelovende iPad of iPhone.

Zoals met alle vormen van gratis aanbiedingen, sommige zijn te mooi om waar te zijn. Veel aanbiedingen zijn gewoon regelrechte oplichting. Aanbiedingen die je vraagt ??om geld vooraf te sturen voor verzend-en administratiekosten of andere “dossierkosten” zijn waarschijnlijk niet legitiem. Het enige dat de consument zal uiteindelijk krijgt met deze biedt, is een lichtere portemonnee.

Er zijn echter een aantal gratis iPad en iPhone 4 aanbiedingen die legitiem zijn. Deze bijzondere aanbiedingen zijn onderdeel van Research & Development-programma’s gericht op hun producten te verbeteren door de integratie van zowel positieve als negatieve feedback van mensen die een eigen iPads en iPhones. Dit is niet gemakkelijk te doen wanneer veel mensen niet eens kunnen veroorloven om deze items te kopen. Waarom koopt een product van een bedrijf en geef ze niet alleen uw geld, maar je tijd ook? Niemand die koopt een Apple product is gaan zitten en hun inbreng gratis te geven. Hebben de mogelijkheid om feedback van de consument veel bedrijven bereid zijn om gratis tester modellen bieden aan gebruikers in ruil voor feedback over welke functies ze wilden, of een hekel aan, en wat zij zouden veranderen of verbeteren.

Deelnemers kunnen kiezen om ofwel een Apple iPhone of iPad test. Het testen van beide producten op hetzelfde moment is niet toegestaan. Als u ervoor kiest het product dat u wilt testen is het meestal ontvangen binnen 1-2 weken. Nadat u het product hebben gehad voor een tijdje en zijn bekend met het, zult u eenvoudigweg uw feedback over de nieuwe functies en je algemene indruk en tevredenheid of ontevredenheid met het product. Er is geen sanctie voor het geven van negatieve beoordelingen. Het punt van deze test is om het bedrijf continu te verbeteren van hun producten. Na de feedback is gegeven, de iPhone 4 of iPad dat u getest is van jou te houden, helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te geven is uw tijd en uw eerlijke mening en feedback.

Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar - koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)

>>> Slechts € 39,97 - Klik Hier <<<

Met 30 dagen niet goed geld terug garantie - probeer het dus nu uit!

 

Comments are closed.