Een jaar geleden – Mijn PUA leven en de realiteit inzien…..

On 25/11/2010, in Afterbite, dating, overdag aanspreken, by admin

Het begin

Ik ken dit wereldje van PUA nog maar een half jaar en ik ben er inmiddels redelijk aan verslaafd geraakt. Ben inmiddels op verscheidene PUA fora bekend als Afterbite, en zoals sommigen van jullie weten ben ik een hard-core daygamer. Ben er inmiddels wel redelijk okay in geworden. Samen met Sarp zijn we sinds de zomer toen we begonnen redelijk hard gegroeid….qua alles eigenlijk!

Mijn PUA leven en de realiteit inzien

[4 november 2009]

Het begin

Ik ken dit wereldje van PUA nog maar een half jaar en ik ben er inmiddels redelijk aan verslaafd geraakt. Ben inmiddels op verscheidene PUA fora bekend als Afterbite, en zoals sommigen van jullie weten ben ik een hard-core daygamer. Ben er inmiddels wel redelijk okay in geworden. Samen met Sarp zijn we sinds de zomer toen we begonnen redelijk hard gegroeid….qua alles eigenlijk!

Oorspronkelijk ben ik heel wat actiever en succesvoller geworden met vrouwen toen ik een paar jaar geleden op vakantie bevriend werd met een natural daygamer. Hij noemde het gewoon ‘meisjes op straat versieren’. En van die vriend heb ik redelijk wat geleerd en mijn inner game flink wat mee verbeterd. Daarna terug in NL deed ik gewoon wat hij me had geleerd (en toen kende ik nog helemaal niet deze community of het woord pickup-artist)… en had hiermee gemengd succes.

PUA materiaal leren kennen
Pas toen ik in april 2009 ging googlen en begonnen met David D’s DYD en daarna met MM, maar nam MM toen nog niet zo serieus (heb er 3 maanden over gedaan om MM één keer door te lezen…gewoon uurtje op zondagmiddag). Maar sinds dat ik het eenmaal had doorgelezen. Mijn leven was inmiddels al druk genoeg; zat in het landelijk bestuur van een politieke jongerenorganisatie en deed nog wat andere dingen naast mn studie. Voordat ik PUA leerde kennen waren 2 dingen heel belangrijk in mijn leven: carriere en geld (wilde gewoon zo’n typische carrieretijger worden). Heel gaaf leven allemaal! Voordat ik PUA leerde kennen was ik van plan af te studeren…en in de zomer mn thesis te schrijven…ging dus niet door.

Dit veranderde sterk nadat ik meer en meer succes met vrouwen kreeg (ook ’s avonds waar ik altijd slecht in was)…Voorheen ging ik ook wel eens achter meiden aan, maar toen was het nog geen levensobsessie, wat het inmiddels wel is geworden. Okay, laatste maanden ben ik wat minder actief geworden (lees: studiedruk, vrienden en vriendin), maar ik denk er bijna de hele tijd aan. Ik wil steeds beter en beter worden. Het wereldje van PUA is zeer verslavend….vooral als je steeds beter-en-beter wordt! Dan weet je wat je in die tijd toen je in de tijd dat je het niet kende allemaal wel niet hebt gemist….dan wordt je verslaafd.

Echte vrienden of juist niet…
Iets dat ik ook heb geleerd is dat je veel mensen waarvan je dacht dat ze vrienden waren, erachter komt dat ze dat nooit echt waren geweest. Je kent het wel; ze worden jaloers dat jij wel ineens heel veel beter wordt en zij achterblijven. Van een jongen die ik eerst beschouwde als mijn beste vriend… die negeer ik nu nadat hij over me ging roddelen dat ik meisjes misleid om ze te versieren. Hij vernietigde op gegeven moment ook vaak alles wat ik met meisjes op had gebouwd door te zeggen “Hij is werkelijk heel onzeker, moet je hem zien…. hij heeft boekjes nodig (nadat ik hem over Double your dating had verteld)” Dit hoorde ik dus van andere vrienden en van meisjes terug. Dat terwijl hij ook niet altijd even eerlijk tegen meisjes was. Hij was eerst de player…

In deze periode kom je ook erachter wie nou je echte vrienden zijn. En dan merk je ineens dat veel eraf vallen. Maar goed, er zijn ook weer nieuwe bijgekomen, weliswaar uit het PUA wereldje…

Onbelans in je leven: PUA versus Social circle

Enerzijds denk ik dat ik komend semester terug ga naar iets van mijn oude leventje…terug keren in sociaal leven op te bouwen naast mijn studie om. Nu draait alles namelijk om studie, vriendin, enkele goede vrienden en voornamelijk PUA. En anderzijds wil ik weer zo veel mogelijk day & night gamen…me verbeteren op allerlei mogelijke dingen in het wereldje van PUA.

Ik heb van veel mensen gehoord dat zij ook redelijk into the game zitten nu ze dit hebben leren kennen ook problemen hebben met het vinden van een juiste balans. Ze zijn verslaafd aan de resultaten die ze met de skills kunnnen krijgen. Daarom verpesten ze hun studie en alles erom heen ten behoeve van ontwikkeling van hun PUA-skills.

Verslaving…
Smoothdoc, das idd een verslaving waar ik ook wel een beetje tegen aan zit, weliswaar niet zo lang maar wel de situatie . PUA-leven is zooo verslavend…. Ik kan me nog nauwelijks concentreren op mijn leven buiten vrouwen. Momenteel kan ik ook nog met een aantal meisjes layen die ik enkele maanden geleden uit daygame heb leren kennen, maar dat doe ik niet omdat (A) geen tijd & ook geen zin heb voor nog 3 relaties en (B) omdat het mijn daygame mogelijkheden (tijd) beperkt. Hierdoor denk ik ook wel eens aan om met mijn huidige vaste relatie te stoppen, gewoon omdat het me meer tijd vrijgeeft om te daygamen. Klinkt raar! Idd, een jaar geleden zou ik nog tevreden zijn met mijn vriendin. Wellicht ga ik wel door een lichte vorm van PUA-depressie zoals Mystery in ‘The Game’ had??? Wellicht wel of misschien ook weer niet. Ik voel me niet diep in de put zitten of tegen een mental-breakdown aan zitten, maar besef dat het een verslaving is.

End PUA
Ik denk ook wel eens er aan om gewoon totaal uit het PUA leventje te stappen, omdat het vermoedelijker gezonder leven maakt. De website http://endpua.com/ heeft me in ieder geval wel sterk tot nadenken gezet. Een maandje terug had die gast het erop gezet en daarna weer verwijderd ( vermoedelijk door veel negatieve-mails van mensen uit de PUA-community?), maar nu staat de site kennelijk weer online. Hoewel ik het niet helemaal mee eens ben, geef ik hem ook niet helemaal ongelijk; hij heeft wel soms goed onderbouwde argumenten.

Mijn beslissing:
Voor de komende 2 maanden stap ik ff uit het wereldje van PUA om voor mijn tentamens te studeren en om een aantal andere dingen in mijn leven die ik eerder heb verwaarloosd op een rijtje te krijgen. Mss ga ik nog wel een dagje ertussen door wel wat gamen, maar eerder uitzondering dan regelmaat. Wat ook gaat veranderen is dat ik mijn conditie moet verbeteren; ben ietsjes aangekomen door het daygamen, en het bij de burger king en mcdonalds; dus no more junk food for me. Dus alle mensen die met me wilden daygamen: dat gaat dus ook 2 maanden opgeschoven worden in de tijd. See you guys back in January!

Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar - koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)

>>> Slechts € 39,97 - Klik Hier <<<

Met 30 dagen niet goed geld terug garantie - probeer het dus nu uit!

Tagged with:  

Comments are closed.