Echte sociale Dynamics Zuid-Afrika

On 05/11/2010, in overige, by admin

Home video van een recente reis naar Zuid-Afrika (rand van het Kruger Park), die jonge kinderen uit een naburig dorp dansen voor voedsel en kleine geldbedragen shows. Dit soort dingen werd vaak gezien in de hele regio, die zwaar ontbrak in infrastructuur en economische middelen. Uiteraard kan dit pijnlijk zijn om naar te kijken, maar […]

Home video van een recente reis naar Zuid-Afrika (rand van het Kruger Park), die jonge kinderen uit een naburig dorp dansen voor voedsel en kleine geldbedragen shows. Dit soort dingen werd vaak gezien in de hele regio, die zwaar ontbrak in infrastructuur en economische middelen. Uiteraard kan dit pijnlijk zijn om naar te kijken, maar aan de positieve kant, Zuid-Afrika heeft ook enorme vooruitgang geboekt als een natie in de afgelopen 10 jaar. Als u ge

Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar - koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)

>>> Slechts € 39,97 - Klik Hier <<<

Met 30 dagen niet goed geld terug garantie - probeer het dus nu uit!

Tagged with:  

Comments are closed.