Zo verleiden winkels hun klanten

On 28/10/2010, in verleiden, by admin

Altijd al willen weten hoe fabrikanten in warenhuizen klanten lokken? Het Leuvense marktonderzoeksbureau Rogil onderzoekt het gedrag van consumenten met hoogtechnologische instrumenten. Door het analyseren van onze oogbewegingen weten de onderzoekers waarom we bepaalde producten kopen en andere laten staan. Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar – koop het nu vrijblijvend […]

Altijd al willen weten hoe fabrikanten in warenhuizen klanten lokken? Het Leuvense marktonderzoeksbureau Rogil onderzoekt het gedrag van consumenten met hoogtechnologische instrumenten. Door het analyseren van onze oogbewegingen weten de onderzoekers waarom we bepaalde producten kopen en andere laten staan.

Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar - koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)

>>> Slechts € 39,97 - Klik Hier <<<

Met 30 dagen niet goed geld terug garantie - probeer het dus nu uit!

Tagged with:  

Comments are closed.