Het Nederlands Bakkerij Centrum presenteert: “De avond van de verleiding”

On 31/10/2010, in verleiden, by admin

Het Nederlands Bakkerij Centrum presenteert “De avond van de verleiding” Leuk, leerzaam, speels, passioneel, humoristisch, maar vooral verleidend! Voor wie? De avond van de verleiding is een leerzame en leuke avond speciaal bedoeld voor ondernemers en verkoopmedewerkers van (banket)bakkerswinkels en patisseriezaken. Op deze avond ervaart u op speelse wijze hoe u uw klant kunt verleiden […]

Het Nederlands Bakkerij Centrum presenteert “De avond van de verleiding” Leuk, leerzaam, speels, passioneel, humoristisch, maar vooral verleidend! Voor wie? De avond van de verleiding is een leerzame en leuke avond speciaal bedoeld voor ondernemers en verkoopmedewerkers van (banket)bakkerswinkels en patisseriezaken. Op deze avond ervaart u op speelse wijze hoe u uw klant kunt verleiden en hoe u zich kunt voorbereiden op het behalen van meer omzet. Waar? De avond begint om 19.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur) en eindigt om ca. 21.30 uur, inclusief pauze. Voor slechts € 39,50 per persoon/exclusief BTW kunt u zich laten verleiden. 8 maart Theater De Vest Alkmaar 9 maart Goudse Schouwburg Gouda 10 maart Musis Sacrum Arnhem 11 maart Theater Odeon Zwolle 15 maart Figi Hoteltheater Zeist 16 maart Schouwburg De Lawei Drachten 17 maart Parktheater Eindhoven 18 maart Chasse Theater Breda Door wie? Kasper Klaarenbeek, topcoach en motivator neemt je – samen met een bont gezelschap mee in een wereld van mogelijkheden en kansen. Een avond met een passionele boodschap en een flinke dosis humor. Maar vooral,.. samen aan de slag! Een avond die u eigenlijk in deze tijden niet mag missen! Waarom? · om de houding van uw klanten te vertalen? · om te leren omgaan met klanten die bij drukte om extra aandacht vragen? · om uw klanten te motiveren om iets extras te kopen? · om te weten wat het verschil is tussen klantgerichtheid en klantvriendelijkheid? · om uw doelen te bepalen? · om te
Video Rating: 0 / 5

Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar - koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)

>>> Slechts € 39,97 - Klik Hier <<<

Met 30 dagen niet goed geld terug garantie - probeer het dus nu uit!

Tagged with:  

Comments are closed.