Vrouwen Versieren Tijdens het Uitgaan

On 01/09/2010, in overdag tips, by admin

www.win-with-womenblog.com – simpele tips voor vrouwen versieren in clubs & bars die altijd werken! Leer stap voor stap een Casanova der versierkunsten worden… Video Rating: 5 / 5 Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar – koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd) >>> Slechts […]

www.win-with-womenblog.com – simpele tips voor vrouwen versieren in clubs & bars die altijd werken! Leer stap voor stap een Casanova der versierkunsten worden…
Video Rating: 5 / 5

Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar - koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)

>>> Slechts € 39,97 - Klik Hier <<<

Met 30 dagen niet goed geld terug garantie - probeer het dus nu uit!

Tagged with:  

5 Responses to “Vrouwen Versieren Tijdens het Uitgaan”

 1. VrouwenVersieren says:

  HEY :-) leuk filmpje :-) , Bijna Even Leuk Als Die Van Mij ;-)

 2. bettagogetta says:

  Hahaha… je bent zo grappig. Laat me raden king: jij bent het type man die daadwerkelijk gelooft dat aardige mannen de leukste en mooiste vrouwen krijgen?

  Al eens om je heen gekeken?

  Newsflash: de realiteit is helaas geen sprookje, dus ik denk dat het tijd wordt om weer achter je Walt Disney film te kruipen en je speen in te nemen :-)

 3. kingdragocccp says:

  En wat denk je wat het gevolg is voor later als je elke keer maar uit een andere bord wil eten, dan zal er altijd de drang bestaan om er nog 1 te proeven. Daar moet je voor uitkijken. Het kan je een probleem geven om een normaal functionerend gezin te behouden, dus de player en die “slet” hebben niks aan van je vooraf opgezette manipulatie, dus praat geen onzin. Denk eerst over na wat je doet en wat je wil op een langere termijn in je leven.

 4. kingdragocccp says:

  Hey gozer ik weet niet, maar die tactiek van jou werkt alleen bij 16 jarige of een lager nivo meisjes. Het is nog altijd dat een man erop af stapt en de dame bepaalt of ze met hem naar bed wil. En als je normale relatie wil dan kun je better een slet (zoals je dat in je filmpje beschrijft) laten gaan. Je hebt daar niks aan. Beter een goede gezonde relatie!!! Elke jonge vrouw zou better de kat uit de boom moeten kijken voor jongens zoals jij.

 5. bettagogetta says:

  Het werd tijd dat iemand zei waar het op slaat…vandaar deze no-nonsense of fancy pancy videokwaliteit videos, puur om het inzicht hiero!