3 plekken die je MOET vermijden..

On 31/08/2010, in overige, by admin

Hey! Hieronder een paar plekken waarvan ik heb gemerkt dat ze niet werken als je een vrouw wilt aanspreken. Maar… trek je niet teveel van mij aan, ik heb ook een aantal vrienden die wel succes hebben gehad op deze plekken, dus misschien lukt jou dat ook. Discotheken met harde muziek – sommige mannen hebben hier geen moeite mee, maar ik wel, ik kan hier alleen schreeuwend een gesprek voeren met een man die mij (terwijl ik lekker aan het dansen ben) aanspreekt.

Hey! Hieronder een paar plekken waarvan ik heb gemerkt dat ze niet werken als je een vrouw wilt aanspreken. Maar… trek je niet teveel van mij aan, ik heb ook een aantal vrienden die wel succes hebben gehad op deze plekken, dus misschien lukt jou dat ook. Discotheken met harde muziek – sommige mannen hebben hier geen moeite mee, maar ik wel, ik kan hier alleen schreeuwend een gesprek voeren met een man die mij (terwijl ik lekker aan het dansen ben) aanspreekt.

Go here to see the original:
3 plekken die je MOET vermijden..

Klik dan hier voor het eBoek van Jonathan en Oscar - koop het nu vrijblijvend met 30 dagen, niet goed geld terug garantie (100% gegarandeerd)

>>> Slechts € 39,97 - Klik Hier <<<

Met 30 dagen niet goed geld terug garantie - probeer het dus nu uit!

Comments are closed.